top of page

Değerlerimiz

Ağaçlara Fısıldayan Adam

Ege'ye Yolculuk

Mesleğimiz gereği ülkemizin bir çok yerinde çalıştıktan sonra emeklilik için Ege'de köy hayatına merhaba demek, hayatımızda aldığımız en iyi kararlardan birisiydi. Ege'nin sakin suları, deniz tuzu, kokusu ve güneşin ilk ışıkları, o günden bu yana iç huzurumuzu doldurmakta.

Ege'de yaşamın, yavaşlamak, dinlenmek ve keyif almakla ilgili olduğunu bildiğimizden önceleri bahçemizde kendimize yönelik başladığımız zeytincilik hobimizi yıllar içerisinde sevdiklerimize sunduğumuz Cittaslow felsefemizden taviz vermediğimiz bir uğraş haline getirdik. Bu süreçte öğrendiğimiz bilgiler ve her adımda daha kaliteli bir sonuca ilerlediğimiz bu arayışlarımızda üretim hacmi satış için sınırlı ancak kalitesi yüksek bu noktaya ulaştık.

Süreçlerin zahmeti ve bünyemizin titizliği sebebiyle yıllık limitli miktarlarda üretim sağlayabildiğimiz bu değerli sıvıyı siz değerli misafirlerimizle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Yerli ve uluslararası bir çok test prosedüründen geçirdiğimiz ürünlerimizi İtalyan üretim şartlarında doğaya saygılı bir şekilde elde etmeye çalışıyoruz.

2016 yılında stresli hayatımızdan uzaklaşmak, kafa dinlemek ve doğayla iç içe yaşamak için çıktığımız bu yolculukta önce kendimiz, sonra sevdiklerimiz için zeytinyağı üretimi yapmaya başlamak, ardından da kaliteden tavize vermemeye çalışarak limitli bir miktarını sizlere sunmak hayatımızda aldığımız en heyecan verici kararlardan biriydi. Burada, zeytin ağaçlarının arasında çalışmak ve güzel bir ürün ortaya çıkarmak, keyifli olduğu kadar da tatmin edici bir deneyim oldu bizim için.

 

Umarız büyük bir özenle yetişip, hasat mevsiminin en başında dikkatli bir şekilde toplandıktan sonra soğuk sıkım tekniği ile hazırlanıp İtalyan çelik tanklarda dinlendirilerek sizlere ulaştırılan bu ürünlerimiz her daim beğeninizi kazanmaya devam eder.

Doğal ve
Kaliteli Ürün

Bafa Gölü eteklerinden toplanan zeytin geldiği yerin doğasına has aromasını da masalarınıza getiriyor. Yoğun güneşli bir yaz sezonu boyunca gölün doğal nem dengesiyle yetişen zeytinler kendine has buğulu tadı kazanıyor.

Zamanında
Hasat

Yaz sezonunun ardından, yağmur ve sert soğuklar başlamadan hasat edilen zeytinlerimiz, yere değmeden daha 

dalındayken toplanarak araçlara yüklenmektedir.

Hızlı Aktarım ve
El Değmeden İşleme

Toplandığı noktadan sıkım atölyesine hızlı bir şekilde intikal ettirilen erken hasat zeytinler 26° derecenin üstüne çıkartılmadan sıkılmakta ve İtalyan çelik kazanlarda dinlenmeye bırakılmaktadır.

bottom of page